21741144_230708777457457_589938560047765818_o

Jongeren voor Den Haag voorzitter Wout van Tongeren: “Haagse jongeren enthousiasmeren voor de politiek is één van onze speerpunten. 

Jongeren voor Den Haag, de jongerenorganisatie van dé Haagse lokale partij Hart voor Den Haag, heeft een landelijk kopstuk weten te strikken als eerste grote spreker op een door hun georganiseerd ‘politiek café’. Hilbrand Nawijn, lijsttrekker en fractievoorzitter van de Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) in Zoetermeer en oud-minister Vreemdelingenzaken in kabinet Balkenende – 1, zal op 3 mei komen spreken in de Haagsche Kluis aan het Plein.
“We zijn bijzonder trots dat we met Hilbrand Nawijn een landelijk kopstuk hebben weten te strikken als eerste spreker van dit jaar in onze lange rij van activiteiten die de komende tijd zal volgen”, aldus Jongeren voor Den Haag voorzitter Wout van Tongeren, die binnenkort ook andere bekende sprekers hoopt te presenteren. “Door het organiseren van politieke cafés hopen we jongeren voor de politiek te interesseren en uiteindelijk actief te krijgen voor onze vereniging”. 3 mei belooft een zeer leerzame en interessante avond te worden voor politiek geïnteresseerden jongeren uit Den Haag.
Met Hilbrand Nawijn heeft Jongeren voor Den Haag een spreker weten te strikken die van alle politieke markten thuis is. Nawijn was minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie van 2002 tot 2003 namens de Lijst Pim Fortuyn (LPF) en wist later met zijn eigen lokale partij: Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) vijf zetels in de gemeenteraad van Zoetermeer te bemachtigen. Het gesprek met Nawijn in de Haagsche Kluis zal gehost worden door ex-raadslid en huidig gemeenteraadsfractie-woordvoerder van Hart voor Den Haag/Groep de Mos, Elias van Hees. Hij zal Nawijn bevragen over zowel lokale-, EU- als nationale politieke thema’s.
Ben jij jong en geïnteresseerd in de lokale politiek van Den Haag en lijkt het jou leuk om je hierin te verdiepen? Kom dan langs, ga in gesprek met de Nawijn en anderen aanwezigen en sluit je aan bij de leukste jongerenorganisatie van Den Haag!
—————————————————————
3 mei 2019, inloop vanaf 20.00, start 20:30
De Haagsche Kluis: Plein 20
Na afloop is er gelegenheid voor een borrel.