Jongerenbeweging Hart voor Den Haag/Groep de Mos kiest nieuwe naam en compleet nieuw bestuur

 

Jong de Mos heeft op 18 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hart voor Den Haag/Groep de Mos haar nieuwe naam gelanceerd. Ook is er een nieuwe campagnefilm en een nieuw bestuur gepresenteerd aan de ruim 250 bezoekers van de receptie. De jongerenbeweging van Hart voor Den Haag/Groep de Mos zal verder gaan onder de naam “Jongeren voor Den Haag (JvDH)”

Jongeren voor Den Haag wil jongeren in Den Haag actief betrekken bij de gemeentepolitiek. De jongeren gaan dit doen door het lanceren van een nieuwe maandelijkse stapavond, waarbij er eerst voor jongeren interessante sprekers zijn waarna er later op de avond de voetjes van de vloer kunnen. Verder organiseren zij workshops, ludieke acties en wil de organisatie Hart voor Den Haag/Groep de Mos scherp blijven houden over jongerenzaken. Ook wil de organisatie bijdragen aan een hogere opkomst bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De nieuwe voorzitter Wout van Tongeren is opgetogen: “Bij de verdere groei en professionalisering van de grootste partij van Den Haag hoort ook een sterke jongerenbeweging! Ik vind het een grote eer hieraan bij te dragen en heb onwijs veel zin om met deze groep aan de slag te gaan om aan een Den Haag te werken! Een stad waar je tot laat kunt uitgaan, waar er genoeg studieplekken zijn en genoeg studentenhuisvesting aanwezig is. Wij zullen ons hier de komende jaren hard voor inzetten. Wij willen echt luisteren naar de jongeren, Haagse jongeren krijgen echt een stem!“

Het nieuwe bestuur

Voorzitter: Wout van Tongeren

Penningmeester: Stijn Dammers

Secretaris: Pepijn van den Bos

Algemeen bestuurslid organisatie en vicevoorzitter: Thijs Pince van der Aa

Algemeen bestuurslid politiek: Pepijn Feenstra

Algemeen bestuurslid communicatie: Lorraine Groeneveld

Adviseur: Damiën Zeller

 

Introductiefilm: https://youtu.be/hkc15h42-Ns

Website:

Www.jongerenvoordenhaag.nl

 

image1