Verrassende bestuurswisseling Jong de Mos: Lex Kraft van Ermel (65 jaar) nieuwe voorzitter Jong de Mos

De leden van Jong de Mos hebben tijdens een onlangs gehouden Algemene ledenvergadering besloten om Lex Kraft van Ermel naar voren te schuiven als voorzitter van Jong de Mos. Lex Kraft Van Ermel ziet in de jongerenvereniging van Groep de Mos veel potentie en wil graag helpen de vereniging verder te laten groeien. Voorzitter Lex Kraft van Ermel: ”Ik hoop de vereniging met mijn jeugdige blik een grote boost te geven!”

Kraft van Ermel heeft veel levenservaring en kijkt met een jeugdige blik naar de partij. Tevens vinden de leden dat jongeren de ouderen van de toekomst zijn. Huidig voorzitter Damien Zeller zal in het nieuwe bestuur de rol van vicevoorzitter vervullen.

“Ik weet zeker dat de vereniging met Lex Kraft van Ermel in goede handen is. Hij is een bevlogen raadslid gebleken met het hart op de goede plaats. Ik kijk ernaar uit om met Lex Kraft van Ermel te mogen samenwerken” Aldus Zeller. Overigens moeten de statuten eerst worden aangepast alvorens de benoeming officieel is. Om lid te zijn van Jong de Mos (en dus bestuurslid) mag men niet ouder dan 29 jaar zijn.

Jong de Mos zal als eerstvolgende activiteit een multiculturele buurtbingo organiseren voor jongeren in Loosduinen. Meer informatie over deze activiteit volgt spoedig op de website www.jongdemos.nl.

 

10662121_327563584089549_6808932373791719297_o